Pāriet uz lapas karti

Pasākumi

„Esi aktīvs- bez atkarībām! 2018”

22.05.2018

img_20180522_143924.jpgKandavas novada Zantes pamatskolas 7.un 8.klases skolēni 22.maijā piedalījās projekta- konkursa „Esi aktīvs- bez atkarībām! 2018” noslēguma pasākumā.

Projektu-konkursu organizēja Kandavas novada Izglītības pārvalde sadarbībā ar Kandavas novada Sociālo dienestu, Kandavas novada Bāriņtiesu, Kandavas novada Pašvaldības policiju.

Tas ilga no 15.februāra līdz 15.maijam. Šī projekta- konkursa mērķis bija saliedēt klases kolektīvu, kuri vienojušies nesmēķēt un nelietot alkoholu trīs mēnešus. Skolēniem katru mēnesi bija jāsagatavo atskaite un jāveic organizatoru uzdevums- doties vismaz 10km garā pārgājienā. Līdz konkursa noslēgumam izturēja tikai trīs apņēmīgākās klases: Cēres pamatskolas 8.klase un Zantes pamatskolas 7.un 8.klase.

Noslēguma pasākums tika organizēts Kandavā, vasaras kafejnīcā „Nāriņa”. Oficiālajā daļā katra klase prezentēja savu pārgājienu, pēc tās organizatori bija sarūpējuši burvīgu mielastu, gardas un izklaidējošas balvas un jautras izklaides.

Lūk, kā mums gāja. Liels paldies visiem!

                                                                                                      

                                                                                                                                                Sk. Jolanta.

Lasīt visu ziņu galerija (33)

Brīvdabas fitnesa treniņš

22.05.2018 18:00

5338232_white_background_images.jpgOtrdien, 22.maijā, Kandavas lauksaimniecības tehnikuma stadionā notiks KSMR fitness vadītais treniņš!

Plkst. 18:00

Dalības maksa:

* 5€ (ziedojums)

* 2€ (līdz 18g vecumam) ziedojums

Lasīt visu ziņu

Ballīte

19.05.2018 22:00 - 20.05.2018 - 03:00 kur : Zantes kultūras nams

Pavasara stādu tirgus

20.05.2018 09:00 kur : Vānes kultūras nams, Matkule, ciems

20.maijā pavasara stādu tirgus Matkulē un Vānē.pavasara_stadu_tirgus.jpg

Lasīt visu ziņu

Muzeju nakts "Šūpulis" Kandavā

19.05.2018 19:00 - 23:55 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs, Kandavas Mākslas galerija, mākslas galerija
Novada muzejs 19.maija vakarā viesmīlīgi vēris durvis apmeklētājiem
Novada muzejs 19.maija vakarā viesmīlīgi vēra durvis apmeklētājiem

19.maija vakarā Kandavas novada muzejs, tāpat kā muzeji visā Latvijā, viesmīlīgi vēra durvis apmeklētājiem muzeju nakts pasākumā zem vienota nosaukuma “Šūpulis”.

Kandavnieku "Šūpulī” ar koncertu viesojās Liepājas teātra aktrise Sigita Jevgļevska un ģitārists Māris Kupčs. Tā bija stundu gara emocijām pārpilna koncertprogramma, kurā dziesmas mijās ar dzeju un instrumentālām kompozīcijām. Nelielā muzeja zāle bija pārpildīta, tik liela atsaucība ilgi nebija bijusi, klausītāji neskopojās aplausiem, daudzi nekautrējās atzīties, ka koncerta laikā vairākas reizes slaucījuši asaras. 

 Pēc koncerta svinīgi tika atklāta jaunā izstāde “100 muzeja dārgumi” seifa telpā. Muzeja darbinieki saka lielu paldies par atbalstu izstādes tapšanā Jurģim Muskam un Erlenam Bergam. 
Vakara apmeklētājiem tika piedāvāta arī  izstāde “Mēs no Kandavas” Mākslas galerijā un muzeja foajē, kurā ar saviem darbiem dažādās tehnikās piedalījās esošie un bijušie kandavnieki.  Daudz interesentu bija vēsturnieces Aksildas Petrēvicas vadītajai ekskursijai “Kandavnieku šūpulis”.

Lasīt visu ziņu galerija (38)

Muzeju nakts ietvaros izstāde "Kas vāneniekam šūpulī likts"

19.05.2018 18:00 - 21:00 kur : Seno lietu krātuve

muzeju_naklts.jpgAicinām visus interesentus 19.maijā no plkst.18:00 - 21:00 Vānes "Seno lietu krātuvē" aplūkot izstādi "Kas vāneniekam šūpulī likts" un iepazīt vānenieku ikdienu un vaļaspriekus.

Lasīt visu ziņu

Baltos ziedos aizvadīti Zantes pagasta svētki

19.05.2018 kur : Zantes kultūras nams, Zante

dsc_0440.jpg19.maijā zantenieki svinēja pagasta svētkus “Kad baltos ziedos pavasaris plaukst”, atklājot pagastu svētku stafeti novadā.  

Pagasta ļaudis svētkos sveica Kandavas novada domes priekšsēdētāja Inga Priede, Kultūras un sporta pārvaldes vadītāja Iveta Grunte, Zantes pagasta pārvaldnieks Jānis Kālis un kaimiņu – Zemītes pagasta pārvaldes vadītāja Rita Diduha.

Šogad svētku dalībnieki uz pasākumu ieradās ar baltu akcentu apģērbā un visbaltāk tērptais saņēma balvu. Kā ierasts, visu dienu norisinājās interesantas sporta aktivitātes lieliem un maziem: futbols, šaušana, zaķu krikets, basketbola soda metieni, šķīvīšu mešana, aplamā skriešana, desu spēle, spēka sitiens, zābaka mešana, spēka trīscīņa.

Lasīt visu ziņu galerija (3) galerija (35)

Skeitparka ievizināšana 2018

18.05.2018 14:00 - 19:00 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

colorful_brush_strokes_dance_concert_program_1__1.jpgAicinām bērnus un jauniešus, kā arī tos, kuriem patīk aktīvs dzīvesveids un radošas, sportiskas aktivitātes uz Skeitparka ievizināšanas pasākumu 18.maijā, plkst.14:00 Kandavas skeitparkā pie MJIC "Nagla". Pasākuma ietvaros - meistarklases skeitparkā, jautrās stafetes, zupas gatavošana, Eurodesk aktivitāšu punkts, radošās aktivitātes un pozitīva kopā būšana!

Lasīt visu ziņu

Aizvadīts Kandavas novada iedzīvotāju forums

18.05.2018 15:00 - 19:00 kur : Kandavas kultūras nams
Kandavas novada iedzīvotāju forums 18.maijā
Kandavas novada iedzīvotāju forums 18.maijā

18.maijā Kandavas kultūras namā pulcējās novada iedzīvotāji, lai kopīgā neformālā gaisotnē spriestu par aktualitātēm novadā kopumā un apkopotu iedzīvotāju redzējumu uz viņiem svarīgām tēmām sadarbībā ar pašvaldību, NVO sektoru, kultūru, sportu, jauniešu ikdienu, kā arī rastu ierosmes lietām, ko var paveikt pašu rokām.

 Muzikālu uzmundrinājumu sniedza Valdeķu kultūras nama jauktais vokālais ansamblis “ Do-re-mi”, bet labus vārdus kopīgai darboties gribai veltīja novada domes priekšsēdētāja Inga Priede.

Atskatoties uz pagājušā foruma idejām secinājām, ka dažas ir radušas savu piepildījumu, bet atsevišķas vēl gaida iespēju realizēties, piesaistot lielākus attīstības projektus. Kā labo piemēru var minēt puķu kastes, kas uzziedējušas Kandavas ielās, piemiņas plāksnes izveidošanu K.Mīlenbaham pie vecās vidusskolas ēkas, informāciju stendu uzlabošanu pilsētā un publiskās slidotavas izveidošanu pie Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma stadiona ziemas periodā.  

Lasīt visu ziņu galerija (4)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top