Drukas resursa adrese: https://visitkandava.lv/pasakumi/9888/teatra_izrade_lielais_loms
Drukas datums: 07:07:22 16.04.2024

Teātra izrāde "Lielais loms"

07.08.2020 19:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

lielais_loms.jpg7. augustā plkst. 19:00 Kandavas brīvdabas estrādē "Ozolāji" gaidāma izrāde "Lielais loms". 

Gluži kā sena skaņu plate A. Brigaderes luga “Lielais loms” aizsauc laikos, kad debesis bija zilākas un zāle zaļāka. Bet ļaudis tādi paši kā šodien – mīlestības alkstoši un meklējoši. Krāšņu aktieru buķeti veidojuši divi iestudējuma režisori Juris Kalniņš un Voldemārs Šoriņš. Lomās: Artis Drozdovs, Romāns Bargais, Evija Skulte, Voldemārs Šoriņš, Indra Burkovska, Raimonda Vazdika, Ance Kukule, Aīda Ozoliņa, Dace Makovska, Juris Kalniņš vai Jānis Kirmuška. 

Ievērībai! Izrādē starp profesionāliem aktieriem, aizstājot saslimušo, spēlēs arī kandavnieks Kristaps Ozols.

 Metot laipu uz iecerētās sirdi, tiek likti lietā visādi stiķi - “improvizācija”, “interpretācija”, “traktēšana” un “fraktēšana”...  Un kaut arī šo jēdzienu skaidrojumu bieži neizprot arī paši izrādes varoņi, tas netraucē nonākt pie laimīgām beigām – pāru dabošanās.
 Dzīves prieks bez moralizēšanas, raksturu spilgtums un dullības gars kopā ar krāšņu aktieru buķeti. Par horeogrāfiju rūpējās Raimonda Vazdika, producente Aīda Ozoliņa.
 Šīs izrādes galvenie principi ir aktieru kvalitatīvs darbs, izrāde, kas runā par mīlestību un cilvēciskām lietām, tieši to, kas mūsdienās cilvēkiem pietrūkst. Uz visu var paskatīties ar smaidu.

 Ieejas maksa: eiro 10,-
 Biļetes iepriekšpārdošanā varēs iegādāties Kandavas kultūras nama kasē un estrādē, stundu pirms izrādes!
 Ievērosim valstī noteikto distancēšanos un drošību!

lielais_loms_janis_deinats_4.jpglielais_loms.jpg