Pāriet uz lapas karti

Kandavā norisināsies konkursa “Gribu būt mobils” pusfināls

04.02.2020 11:00 kur : Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

gbm_002.jpgNo 2020. gada 16. janvāra līdz 6. februārim Latvijā sākušies CSDD konkursa "Gribu būt mobils" pusfināli, kurā piedalīsies katra reģiona 10 labākās komandas. Tas būs konkursa 2.posms. Pirmajā, neklātienes posmā savas zināšanas un prasmes pārbaudīja turpat 500 jauniešu komandas no visiem Latvijas novadiem.

Otrdien, 04.februārī plkst. 11.00 zinošākie Tukuma reģiona 6.-8. klašu skolēni sacentīsies par uzvaru pusfinālā, Kandavas K. Mīlenbaha vidusskolā, Skolas 10, Kandavā.

  Tukuma reģiona pusfināla cīņā piedalīsies komandas:

Harta

Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Lēnie riteņi

Talsu Valsts Ģimnāzija

4bikes

Talsu Valsts Ģimnāzija

Zobrats

Tukuma 2. vidusskola

Drošs paliek drošs

Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskola

Sahāras Pingvīni

Jūrmalas valsts ģimnāzija

krutās Čiksas

Pūres pamatskola 6.klase

Lāčplēši

Džūkstes pamatskola

Trakie ananāsi

Pūres pamatskola 6.klase

ZIBSNIS

Pūņu pamatskola

“Gribu būt mobils” pusfināla dalībniekus sagaida testi par ceļu satiksmes noteikumiem un satiksmes organizācijas jautājumiem. Skolēniem jāizstrādā un jārealizē arī mājas darbs. Šī mācību gada konkursa mājas darba tēma ir “Ir labi būt labam”. Komandai jāizveido savā skolā vai citā sabiedriskā vietā kampaņa vai pasākums par satiksmes dalībnieku savstarpējo kultūru un cieņu, par pamatu ņemot gājējus, velosipēdu un mopēdu vadītājus.
Fināla sacensībās pirmās vietas ieguvēja komanda saņem galveno balvu – izglītojošu ceļojumu 2000 EUR vērtībā. Arī fināla otrās un trešās vietas ieguvēju komandas saņems dāvanu karti ceļojumam, bet pārējos konkursa fināla kārtas dalībniekus gaida stilīgas balvas.
Konkursu rīko Ceļu satiksmes drošības direkcija. Projekta finansējumu nodrošina maksājumi no OCTA līdzekļiem, kurus ceļu satiksmes negadījumu novēršanas pasākumu veikšanai biedrības "Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs" kontā ieskaita apdrošināšanas sabiedrības.
Aicinām Jūs piedalīties pasākumā un apskatīties, kā norisināsies konkursa pusfināli. Savu dalību pasākumā lūgums iepriekš apstiprināt pa e-pastu mobils@agencyvb.lv.

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top