Pāriet uz lapas karti

Kandavas novada čempionāts basketbolā: KLT pret BK Ivetas zirgi

16.12.2019 19:00 kur : Kandavas Lauksaimniecības tehnikums

img_2369.jpg16.decembra vakarā KLT sporta zālē tikās Kandavas lauksaimniecības tehnikuma basketbola komanda un BK Ivetas zirgi komanda. 

Spēles sākumā diezgan pārliecinoši laukumā dominēja BK Ivetas zirgu komanda, jo vienu brīdi rezultāts uz tablo bija pat 14:2. Pirmā ceturtdaļa noritēja diezgan vienmērīgi Ivetas zirgu zīmē, jo tā noslēdzās ar rezultātu 25:17 par labu viņiem. Otrajā ceturtdaļā tehnikumieši ieskrējās un vienā brīdī pat guva 11 bezatbildes punktus. Puslaikā komandas devās ar draudzīgu neizšķirtu 38:38. Trešajā spēles ceturtdaļā tehnikumieši diezgan komfortabli turpināja savu ieņemto maršrutu un rezultāts pēc trešās ceturtdaļas rezultāts jau 58:50 par labu tehnikumiešiem. Noslēdzošajā spēles nogrieznī laukumā bija vērojama īsta gladiatoru cīņa, jo komandas cīnījās par katru laukuma centimetru. Neiztika arī bez asumiem , kuri noveda pie tehniskās piezīmes vienam no Ivetas zirgu līderiem Mārcim Grauzermanim. Jāpiemin, ka tehnikumiešu spēlējošais treneris Arvis Savčenko teicami neitralizēja Ivetas zirgu punktu mašīnu Grauzermaņa personā. Spēles beigas bija visai nervu kutinošas, jo tehnikumieši pieļāva daudz kļūdas dēļ Ivetas zirgu agresīvās aizsardzības un Ivetas zirgi nedaudz sadeldēja deficītu,taču ar to bija par maz un spēle noslēdzās ar rezultātu 79:74 par labu tehnikumiešiem. Līdz ar to KLT komanda izcīnīja savu pirmo uzvaru šosezon,   bet Ivetas zirgiem otrais zaudējums pēc kārtas.
 KLT: Savčenko 28p+14ab+5rp+7pārtv. piesp., Štrauss 15p+13ab,Radvils 14p,Krautmanis 11p+8ab,Segliņš 7p,Kinstlers 4p+10ab.
BK Ivetas zirgi : Haferbergs 28p+6ab, Zuze 13p+13ab,Grauzermanis 11p+7ab, Tirons 11p+6ab, Āboliņš 7p,Gūtšmits 4p, Pāža,Brukšteins.

attachment1_3.jpg

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top