Pāriet uz lapas karti

Kandavas novada domes vadības un speciālistu tikšanās ar uzņēmējiem

26.11.2019 16:00 kur : Vējaspārns, mākslas galerija

dsc_0006.jpg26. novembrī plkst.16:00 Kandavas kultūras nama mākslas galerijā “Vējspārns” notika Kandavas novada domes vadības un speciālistu tikšanās ar uzņēmējiem.

Tikšanās ievaddaļā domes priekšsēdētāja Inga Priede informēja klātesošos par paveiktajiem darbiem šī gada laikā un plānotajiem darbiem nākamajam gadam.

Kultūras un sporta pārvaldes vadība informēja par 2020. gada lielākajiem kultūras un sporta pasākumiem, tādiem kā skriešanas seriāls Stirnu Buks 2.maijā, Gaisa balonu un grila festivāls 14.,15. augustā un aicināja uzņēmējus tajos līdzdarboties.

Domes jurists Jānis Mazitāns, Būvvaldes arhitekte Inita Ruka un māksliniece- dizainere Baiba Rulle uzņēmējus iepazīstināja ar Būvvaldes sagatavotajiem Kandavas novada domes saistošajiem noteikumiem “Par reklāmas un citu informatīvo materiālu izvietošanu publiskās vietās Kandavas novadā”, kurus plānots apstiprināt decembra domes sēdē.

Biedrības “Kandavas Partnerība” valdes priekšsēdētāja Inta Haferberga informēja par Kandavas Partnerības  LEADER projektu konkursu aktivitātē “Vietējās ekonomikas stiprināšanas iniciatīvas” 1. Rīcībai “Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai”.

printēt
dsc_0006.jpg dsc_0011.jpg dsc_0012.jpg dsc_0010.jpg
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top