Drukas resursa adrese: https://visitkandava.lv/pasakumi/8758/11julija_kandava_ozolaju_estrade_isa_pamaciba_milesana
Drukas datums: 17:40:15 28.03.2024

11.jūlijā Kandavā Ozolāju estrādē -"Īsa pamācība mīlēšanā"

11.07.2019 19:00 - 21:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

isa_pamaciba_milesana.jpg11.jūlijā plkst. 19.00, Kandavas ozolāju estrādē viesosies brīvdabas muzikāla izrāde "Īsa pamācība mīlēšanā". Desmit aktieru ansambli pulcējuši divi teātra mākslā mīlēti režisori - Voldemārs Šoriņš un Juris Kalniņš. Izrāde ar labdabīgu ironiju, pārpratumiem un mīlestību sniegs labu prieka devu.

Dziesmu spēle vienā daļā pēc Rūdolfa Blaumaņa stāstu motīviem, ar tautā zināmo nosaukumu - "Īsa pamācība mīļēsanā" tapa pirms trīs gadiem. Aktieru sastāvs ir mainījies un ar pilnīgi jaunu enerģiju esam atjaunojuši skatītāju iemīļotu izrādi par Viļņu Jāni (Artis Drozdovs) un Ilzi (Ance Kukule).

Viļņu Jānim pienācis laiks ņemt sievu, bet kā lai atrod vislabāko? Jānis izliekas, ka palicis kurls, klausīdamies zvanu baznīcas tornī, un apbraukā apkārtnes mājas, dzirdēdams arī to, kas viņam nemaz nebūtu jādzird. Tikai kalēja māsa Ilze uztraucas, kā nabaga slimnieku varētu izārstēt?

Izrāde veidota kā teatrāls, dzīvespriecīgs, labdabīgi ironisks vasaras uzvedums, kurā zinģes dziedās arī Andris Daņiļenko un akardeona meistars Valdis Zilveris. Spilgti raksturi, asprātīgi dialogi, pēkšņas situāciju maiņas, kurās iejūtas populāri latviešu teātru un seriālu iemīļoti aktieri, kas atveidojot vairākas lomas, apliecina savu pārtapšanas meistarību. 

"Mums šodien vajag vairāk prieka, nepieciešams pasmaidīt pašiem par sevi, nevis gausties un īdēt. Kas var būt labāks par precinieka gaidīšanu un "brīnumzālītes" meklēšanu, vasaras pilnbriedā?", tā par izrādi saka režisors Voldemārs Šoriņš, aicinot visus uz tikšanos Kandavas estrādē!

Brīvdabas estrādē darbosies bufete!

bimg_4442.jpgGalvenajās lomās: Ilze - Ance Kukule, Jānis - Artis Drozdovs

Lomās: Sarmīte Rubule, Evija Skulte, Aīda Ozoliņa, Kristians Karēļins, Juris Kalniņš, Voldemārs Šoriņš, Andris Daņiļenko, Valdis Zilveris. 

 

Režisori: Juris Kalniņš un Voldemārs Šoriņš

Muzikālais noformējums: Valdis Zilveris

Izrāde vienā daļā

Izrādes garums: 1.45 h

 

Biļetes  visās “Biļešu Paradīze” kasēs un 40 min. pirms izrādes Kandavas estrādē.

GPS:57.030315 22.773056

Biļetes Kandavā: Kandavas kultūras namā, Lielā iela 28

Gaidīsim skatītājus izrādē!

Smaids, smiekli un beigās laimes asariņa - garantēta !

 

Producente: Aīda Ozoliņa,

(E. pasts: aida-ozolina@inbox.lv, Mob.29278714)