Pāriet uz lapas karti

Eurodesk pikniks ar Eiropu

30.04.2019 15:00 - 19:30 kur : Kandavas multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs "Nagla"

eiropas_pikniks_30_04.jpg30. aprīlī plkst. 15:00-19:00 skeitparkā blakus Kandavas MJIC "Nagla" norisināsies "Eurodesk pikniks ar Eiropu", aicinot pulcēties jauniešus gan no Kandavas novada, gan no apkārtējiem novadiem un reģioniem uz dažādām interesantām un izzinošām aktivitātēm un ideju darbnīcām: Eiropa brīvsolī Kandavā; Eiropas mobilitātes burgers; Erasmus+ kokteilis; Eiropas Solidaritātes korpusa saldējums; Eiropas līdzdalības keksiņi;  viltotais zaķis; pikniks; dažādas tematiskās spēles par Eiropu un mobilitāti... Aktivitātes plānojas būt daudz un dažādas, ikviens varēs atrast sev vēlamo nodarbošanos.

Pasākumu organizē Eurodesk reģionālie koordinatori - Kandavas MJIC "Nagla", pasākums paredzēts jauniešiem no 13-25 gadiem. Dalība pasākumā ir bezmaksas, informācijai par pasākumu un dalību iespējams sekot līdzi mājas lapā jcnagla.lv. Pasākuma mērķis ir veicināt Kandavas novada jauniešu izpratni par mobilitātes iespējām Eiropā, iedrošinot viņus līdzdarboties un kļūt pilsoniski aktīviem, un mudināt izmantot Erasmus+ un Eiropas Solidaritātes korpusa programmu iespējas.

* Pasākuma laikā dalībnieki var tik filmēti un fotografēti, iegūtie video vai foto materiāli var tikt izmantoti pasākuma publikāciju sagatavošanai.

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top