Pāriet uz lapas karti

Zemītes pamatskolai piešķirts eTweening skolas statuss

24.08.2018 kur : Zemītes sākumskola

dsc_0392.jpg24. augustā Kandavas KN mācību gada atklāšanas pasākumā tika pasniegta eTweening projekta balva, kurā Zemītes pamatskolai tika piešķirts eTweening skolas statuss. 

Šī gada aprīlī 24 Latvijas izglītības iestādēm eTwinning Centrālais atbalsta dienests piešķīra “eTwinning Skola” statusu, tādējādi novērtējot iestāžu aktīvu iesaistīšanos eTwinning projektu īstenošanā un pedagogu profesionālās pilnveides pasākumu veicināšanā. Augusta beigās īsi pirms jaunā mācību gada eTwinning komanda dosies uz dažādām izglītības konferencēm Latvijā, lai iestāžu vadītajiem pasniegtu “eTwinning Skola” plāksnes, suvenīrus un ES izglītības, jaunatnes, sporta un kultūras komisāra Tibora Navračiča pateicības vēstuli.


Eiropas Komisija novērtē skolu ieguldījumu

Vēstulē komisārs pateicas skolas vadībai un skolotājiem par aktīvu darbu eTwinning: “Iegūtais “eTwinning Skola” statuss parāda, ka Jūsu skola ir izmantojusi jaunākos digitālos un radošos rīkus, lai uzlabotu skolēnu mācību sasniegumus, atspoguļo veiksmīgu sadarbību ar citām eTwinning skolām. Šis apbalvojums norāda arī uz Jūsu pūliņiem veicināt pedagogu profesionālo pilnveidi, tādējādi palīdzot pedagogiem uzlabot savas prasmes skolēnu labā.”

Ks ir “eTwinning Skola” statuss?

eTwinning Eiropas skolu sadarbības tīkls šogad uzsāka jaunu iniciatīvu – skolas, kurās darbojas aktīva skolotāju komandas, kas īsteno projektus un papildus skolā veicina digitālo pratību un interneta drošību, varēja pieteikties “eTwinning Skola” statusam.

Vērtēšanas process

Lai kļūtu par “eTwinning Skolu”, vērtēja skolotāju aktivitātes ne tikai eTwinning projektos un pašā kopienā, bet arī skolas sagatavotību interneta drošības jautājumos, digitālās pratības veicināšanā, kā pedagogu profesionālo pilnveidi attiecīgajās jomās un skolotāju sadarbību. Skolām statuss tiek piešķirts uz 2 gadiem.

printēt
dsc_0392.jpg dsc_0349.jpg dsc_0396.jpg
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top