Pāriet uz lapas karti

Cēres pagasta un sporta svētki aizvadīti

02.06.2018 kur : Cēre, ciems

dsc_0585.jpg2.jūnijā Cēres pagastā norisinājās pagasta un sporta svētki, kas, kā allaž, pulcēja lielu skaitu sporta komandu no tuvākas un tālākas apkārtnes.

Uzreiz pēc svinīgās atklāšanas, sporta laukumā pulcējās komandas, kas piedalījās sporta spēlēs- volejbols, futbols, strītbols, kā arī individuāli sportisti, kas sacentās dažādās vieglatlētikas disciplīnās- lodes grūšana, tāllēkšana, šaušana un spēka trīscīņa.

Savukārt, pie Sporta Halles notika interesantas aktivitātes, kurās piedalīties varēja gan lieli, gan mazi- lielformāta spēles, hennas tetovējuma darbnīca, elektromobīļi, jautrošanās ar Odziņu un Podziņu, bet parkā pie dīķa- ūdens bumbu atrakcija. Dienas laikā darbojās arī piepūšamā atrakcija un bufete, kā arī varēja baudīt “Cēres svētku zupu”.

Svētku vakarā lielākā aktivitāte un rosība notika Cēres pagasta estrādē, kur ar koncertprogrammu “Džezs saulesgaismā” uzstājās cēreniece Paula Saija un Arvils Rihards Bernāts, kā arī dziedošā Baumaņu ģimene koncertā “No Latvijas līdz Balkāniem”.

Svētku dienas noslēgumā visi tika laipni aicināti uz balli kopā ar Artūru Bāni no Ventspils.

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top