Pāriet uz lapas karti

Biznesa forums “Ceļā uz veiksmīgu uzņēmējdarbību”

20.10.2017 11:00

afisa_forums.jpgTukuma novada Dome un Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK)
aicina uzņēmējus uz Biznesa forumu“Ceļā uz veiksmīgu uzņēmējdarbību”, kas norisināsies 20. oktobrī plkst.11.00 SIA “Telms” konferenču zālē, Smārdes ielā 3, Tukumā.

Foruma pirmajā daļā Tukuma, Ventspils un Valmieras novadu pārstāvji stāstīs par pieredzi uzņēmējdarbības vides attīstībā, kā arī dzīvojamā fonda saglabāšanu un renovēšanu. Otrā daļa veltīta principa “Konsultē vispirms” ieviešanai, kur ar prezentācijām piedalīsies gan Valsts Ieņēmumu dienests, gan Pārtikas un veterinārais dienests, gan Valsts Darba inspekcija. Galvenā principa būtība ir, lai atvieglotu uzņēmēju ikdienu vispirms sniedzot kvalitatīvas un būtiskas konsultācijas un sodīšanas mehānismus lietojot tikai tad, ja noteikumi un regulējumi tiek pārkāpti ļaunprātīgi. Pēc valsts iestāžu prezentācijām, kompāniju vadītājiem būs iespēja uzdot arī sev interesējošos jautājumus.

“Bieži vien gadās, ka uzņēmējs pārkāpj likumu savas nezināšanas dēļ, tādēļ “Konsultē vispirms” princips var būt ļoti būtisks atbalsts ikdienā, protams, rēķinoties, ka tā izmantošana nav bezizmēra iespēja,” saka LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš, kurš būs arī biznesa foruma “Ceļā uz veiksmīgu uzņēmējdarbību” moderators.

Dienas otrajā pusē klātesošajiem būs iespēja uzzināt par “Jurmala Airport” attīstības vīziju, kā arī iepazīties ar lidostas pārstāvju prezentāciju, lai diskutētu arī par ietekmi uz reģiona attīstību un dažādu nozaru iespējām saistībā ar šo nozīmīgo infrastruktūras objektu.

Foruma “Ceļā uz veiksmīgu uzņēmējdarbību” noslēgumā uzstāsies arī vairāku jau pašreiz veiksmīgu uzņēmumu vadītāji, stāstot par to, kā no idejas iespējams nonākt līdz reālai peļņai, realizējot savas vīzijas un ieceres gan Latvijā, gan eksporta tirgos.

Dalība forumā ir bez maksas, taču vietu skaits ir ierobežots, tādēļ lūdzam pieteikties savlaicīgi! Izvērsta biznesa foruma programma un iepriekšējā reģistrācija pieejama tīmekļa vietnē: http://ej.uz/TBF_201017

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top