Pāriet uz lapas karti

Seminārs “Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai”

06.02.2017 15:00 - 17:00 kur : Kandavas novadpētniecības muzejs
Seminārs “Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai”

Seminārs “Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai”

6.februārī Kandavas novada muzejā norisinājās biedrības "Kandavas Partnerība" organizēts seminārs par dažāda veida atbalsta iespējām uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai.

  Par Jūrmalas biznesa inkubatora piedāvātajām uzņēmējdarbības atbalsta iespējām klātesošos informēja inkubatora vadītājs Rihards Zariņš un par atbalstu no finanšu institūcijas ALTUM stāstīja Jolanta Priedniece.

Biedrības “Kandavas Partnerība” vadītāja Inta Haferberga informēja par LEADER programmām uzņēmējdarbības uzsākšanai  un attīstībai, savukārt Ziemeļkurzemes reģionālās lauksaimniecības pārvaldes LEADER pasākumu daļas vadītāja Juta Dreiberga norādīja uz biežākajām kļūdām projektu iesniegumos.

  Informācijai: no 2017.gada 6.februāra – 6.martam biedrība “Kandavas Partnerība ir izsludinājusi LEADER projektu iesniegumu  pieņemšanas 3.kārtu esošajiem uzņēmējiem (apgrozījums nav lielāks par 70 000 eur) un topošajiem uzņēmējiem. Projektu īstenošanas vieta – Kandavas Partnerības teritorija. Vairāk informācijas www.kandavaspartneriba.lv vai pa tel.28390394 vai e-pastu: intaha@inbox.lv

0000000000000001aa.jpg


printēt
Jūrmalas biznesa inkubatora vadītājs Rihards Zariņš stāsta par inkubatorā pieejamajām atbalsta iespējām uzņēmējdarbības uzsākšanai Seminārs “Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai” Seminārs “Atbalsts uzņēmējdarbības uzsākšanai un attīstībai” Jolanta Priedniece klātesošos iepazīstina ar atbalsta iespējām no finanšu institūcijas ALTUM
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top