Pāriet uz lapas karti

Kandavas kartodromā aizvadīti vairāki noslēdzošie sezonas posmi kartingā

22.09.2016 - 24.09.2016 kur : Kandavas Kartodroms
Foto: Mārtiņš Jankovskis

Foto: Mārtiņš Jankovskis

Sestdien, 24.septembrī, Kandavas Kartodromā finišēja priekšpēdējie 2016. gada Kartinga sezonas posmi Latvijā.
Godalgas tika sadalītas - Baltijas Rotax Max Izaicinājuma kausa 6.posmā, Latvijas Kartinga Atklātā Čempionāta 5.posmā un Latvijas Rotax Max Izaicinājuma kausa 5.posmā. Sacensības bija ļoti raibas, gluži tāpat kā laikapstākļi. Ņemot vērā, ka virs Kandavas dienas vidū bija pārklājušies lietus mākoņi un sākās vidēji stiprs lietus, galvenais tiesnesis deva atļauju brīvai riepu izvēlei. Kopumā visi ļoti labi pastrādāja gan trasē, gan ārpus tās un diena tika aizvadīta tik žigli, ka Apbalvošanas ceremonijā šampanietis varēja līt veselas 40 minūtes ātrāk kā bija ieplānots dienas kārtībā. 

            Šajos, noslēdzošajos posmos tika izcīnīti ne tikai Latvijas Čempionāta tituli, bet arī noskaidroti tie latviešu braucēji, kuri pārstāvēs Latviju Rotax Grand Final sacensībās Itālijā, Sarno no 15. līdz 22. oktobrim. Latviešu braucēji, kuri izcīnija biļetes ir Tomass Štolcermanis, Mikus Jasevičs, Kristaps Gasparovičs, Mārtiņš Steinerts un Iļja Aļoškins, kā arī 2 Igaunijas braucēji, kuri startēja Latvijas Čempionāta ieskaitē – Erich Kuhn un Antti Rammo.

            Kā arī lielisku priekšnesumu sestdienas rudenīgajā rītā mums sagādāja Kandavas Deju skola. Sirsnīgs paldies gan brašajiem dejotājiem, kas spītējot vēsajam laikam mūs pārsteidza, gan pedagoģei - Sonorai Grīnbergai un skolas direktorei Andrai Eimanei!

             Apsveicam visus dalībniekus ar veiksmīgi aizvadītajiem un noslēgtajiem posmiem šajā sezonā! Jau nākamnedēļ - 1.oktobrī tiksimies un noslēgsim šī gada kartinga sezona kopumā – SK333 , turpat, kur šo sezonu atklājām. Nākamsestdien trasē noskaidrosim pēdējos šīs sezonas laureātus Pro-Kart 7.posmā!

Atgādinām, ka visi sacensību rezultāti, foto un informācija būs pieejami mūsu mājaslapā www.prokart.lv , sadaļā “Sacīkstes”.

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top