Drukas resursa adrese: https://visitkandava.lv/pasakumi/1508/kandava_notiks_bosch_superkausa_otrais_posms_motokrosa1
Drukas datums: 01:05:31 29.03.2024

Kandavā notiks „Bosch Superkausa” otrais posms motokrosā

05.06.2016 12:00 kur : Mototrase MOTOPARKS KANDAVA

05_06_2016_motokross_motoparks-kandava.jpg5.jūnijā plkst. 12:00 ”Motoparks Kandava” trasē norisināsies „Bosch Superkausa” otrais posms motokrosā. Mūsu trase sportistiem zināma kā viena no tehniski sarežģītākajām trasēm Baltijā.

Pirmais šīs sezonas ''Bosch Superkauss'' posms notika Valmierā.

Jauniešu klasē par 2016.gada pirmā posma uzvarētāju tika kronēts Reinis Čudarāns, kurš par vienu punktu apsteidza Tomu Babri, bet godalgoto trešo vietu izcīnīja Harijs Suharževskis. Motoparks Kandava sportists Rihards Bārenis ierindojās 4.vietā, tūlīt aiz goda pjedestāla.

Kvadru klasē pirmajā posmā triumfēja 2015.gada čempions Raivis Sootee, kurš izcīnīja uzvaru pirmajā braucienā, bet otrajā finišu šķērsoja uzreiz aiz brauciena uzvarētāja Edgara Meņģeļa. Otrā vieta posma kopvērtējumā Ralfam Reinfeldam, bet trešais Kristaps Veinbergs.

Senioru klasē tika saglabāts pērnās sezonas ''status quo'' - abos braucienos uzvaras Leonam Kozlovskim. Otrā vieta braucienos un kopvērtējumā Raivo Freibergam, bet trešā vieta Dmitrijam Vinogradovam.

Prestižajā MX Pro klasē uz starta izgāja 22 sportisti - kvalifikācijas pirmajā desmitnieka tikai 2 latvieši. Dāvis Ivanovs otrais, bet Motoparks Kandava komandas pārstāvis Tomass Šileika - septītais. Kvalifikācijā un arī braucienu kopsummā uzvarēja Tanels Leoks, otrajā vietā Ratseps, bronza- Dāvim Ivanovam

Junioru klasē pēc pirmā posma kopvērtējuma vadībā atrodas Kristers Krists Sūna, bet viņam seko Kristiāns Freimanis un Patriks Uzuls.

Komandu ieskaitē pārāki par konkurentiem Valmierā bija ‘’MX Ādaži’’ sportisti. Motoparks Kandava komanda ierindojās ceturtajā vietā.