Pāriet uz lapas karti

ALEX piemiņas koncerts «Zvaigznes ceļš» Kandavā izskanēs 16.jūlijā

16.07.2023 16:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

foto-renars-koris.jpg16.jūlijā plkst.16 Kandavā, Ozolāju estrādē, notiks izcilās un neatkārtojamās balss īpašniekam un grupas «Opus Pro» ilggadīgajam solistam ALEX (1962–2021) veltītais piemiņas koncerts «Zvaigznes ceļš».

Koncertā, kurā skanēs grupas «Opus Pro» zināmākās dziesmas «Es eju tevi zagt», «Rozā lietus», «Dzimene», «Tu un Es», «Mīļais», «Pēdējā pietura», «Šonakt», «Brīvību Baltijai», «Svētuguns», «Kā neviens» u.c., piedalīsies dziedātāja un ALEX meita Aija Andrejeva, ģitārists un daudzu grupas «Opus Pro» hitu autors Harijs Zariņš, dziedātāji Jānis Aišpurs, Atis Ieviņš u.c. mākslinieki (jāpiebilst, ka katrā pilsētā mākslinieku sastāvs atšķiras). Koncerta režisore – Maija Kalniņa.

«Ar koncertu Lielvārdē aizvadītajā vasarā kopā mēs uzcēlām skaistāko un lielāko pieminekli manam vecajam rokerim un tētim Alexam. Šis piemineklis ir pilns ar cilvēkmīlestību, prieku, asarām, to maģisko elektrību, ko sauc par rokenrolu, un siltu, siltu gaismu. Jāatzīst, grūti ietērpt visu to emociju gammu, kas manī mutuļo,» pēc Lielvārdes koncerta pauda ALEX meita un koncerta idejas autore, dziedātāja Aija Andrejeva.

Koncerts notiks 16.jūlijā plkst.16 Kandavā, Ozolāju estrādē.

n7nktvzf3hgbsfitljlzqzkkufsyidkbpcevv2lc.jpg

Foto: Renārs Koris

Biļetes uz koncertu var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā: https://www.bilesuparadize.lv/...

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top