Pāriet uz lapas karti

Kandavas uzņēmēja Guntara Indriksona ģimene viesojas pie Valsts prezidenta svinīgā Ziemassvētku pasākumā

07.12.2022

52549703398c9c405a4fco.jpg7. decembrī Rīgas pilī Valsts prezidents Egils Levits un Andra Levites kundze rīkoja svinīgu Ziemassvētku pasākumu, lai tiktos ar 18 ģimenēm no dažādiem Latvijas novadiem un pilsētām un kopīgi iedegtu svētku egli Rīgas pils pagalmā.

Egles iedegšanas pasākumā piedalījās sabiedriski aktīvākās un radošākās Latvijas daudzbērnu ģimenes. Uz pasākumu devās arī Kandavas uzņēmēja Guntara Indriksona ģimene no Tukuma novada. Guntara Indriksona ģimenē aug seši bērni – dēli Edvards un Niks Deniels un meitas Emīlija, Dārta, Elza un Luīze.

Guntars ir Kandavas uzņēmējs, un popularitāti Latvijā un pasaulē ieguvis ar savā uzņēmumā “Linda-1” darinātajām kūpinātavām un griliem. Viņa uzņēmums nodarbojas ar metālapstrādi, viesnīcas/kafejnīcas biznesu, kā arī ar mazumtirdzniecību pilsētā (pārtikas, sadzīves preču, IT preču tirdzniecība un reklāmas druka).

Guntars šā gada janvārī zaudēja savu dzīvesbiedri, nu dzīve iegrozījusies tā, ka daudz laika jāvelta arī bērniem, bizness vairs nedrīkst aizstāt ģimeni. It sevišķi tas attiecas uz pašām mazākajām trīs meitiņām, kas mammas zaudēšanu izjūt īpaši gan sadzīvē, gan morāli.

Ģimene ļoti aktīvi iesaistās Kandavas pilsētas sabiedriskajā dzīvē, Guntars vienmēr atbalsta kultūras un sporta pasākumus gan finansiāli, gan materiāli, gan ģimenei piedaloties. Prieks, ka ģimene ir stipra, un nepadodas dzīves un likteņa triecieniem!

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top