Pāriet uz lapas karti

Kandavas Lasītāju klubiņš tiekas ar rakstnieku Gunti Tāleru

07.12.2022 kur : Kandavas pilsētas bibliotēka

dsc0003.jpg7. decembra pēcpusdienā Kandavas pilsētas bibliotēkas Lasītāju klubiņa biedri tikās ar rakstnieku Gunti Tāleru (īstajā vārdā Guntis Zariņš). Guntis ir tukumnieks, kas daudz ceļojis, studējis tieslietas, vides zinātni, grāmatvedību, žurnālistiku, astroloģiju.

Rakstnieks ar klātesošajiem dalījās stāstos, kā no žurnālistikas laikrakstā “Neatkarīgās Tukuma Ziņas” un pašvaldības izdevumā “Kandavas Novada Vēstnesis” nonācis līdz daiļliteratūrai. Stāstīja par iestāšanos Literārās akadēmijas prozas meistardarbnīcā un dalību Apgāda Zvaigzne ABC detektīvromānu konkursā. Konkursā uzvarēja G.Tālera detektīvromāns “Pēdējais klients”, kas bija viņa debijas darbs daiļliteratūrā. Pēc tā sekoja romāns “Garās nakts Mēness”, šausmu stāstu krājums “Nemierīgās dvēseles” un detektīvromāns “Monstra rotaļu laukums”.

Autors pastāstīja par daiļdarbu tapšanas gaitu, idejām, sižetiem un grāmatu varoņiem, kam iedvesma smelta no reāliem dzīves notikumiem un cilvēkiem visapkārt.  Tāpat Guntis ieintriģēja klātesošos, atklājot, ka nākamā gada sākumā gaidāms jauns kriminālromāns.  

dsc0011.jpg

printēt
dsc0012.jpg dsc0007.jpg dsc0005.jpg dsc0003.jpg dsc0009.jpg dsc0011.jpg
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top