Pāriet uz lapas karti

Šo sestdien pie Tukuma “Lidl” norisināsies nolietoto elektroiekārtu vākšanas akcija

17.09.2022

prtukums.jpgLai veicinātu sabiedrības izpratni par nolietoto elektroiekārtu korektu utilizāciju un padarītu nevajadzīgas vai nolietotas elektrotehnikas nodošanu pārstrādei ērtāku Latvijas reģionu iedzīvotājiem, “Zaļā josta” sadarbībā ar SIA  “Lidl Latvija” un AS “BAO” šo sestdien organizē Elektrosestdienu Tukumā. Elektrosestdienas dalībniekiem ir iespēja apvienot veikala apmeklējumu ar nolietotās elektrotehnikas ērtu nodošanu pārstrādei, kā arī piedalīties dāvanu karšu izlozē.

Elektrosestdiena norisināsies 17. septembrī plkst. 10:00-17:00 pie veikala “Lidl” Tukumā, Raudas ielā 17a. Akcijas laikā iedzīvotājiem būs lieliska iespēja pilnīgi bez maksas utilizēt nolietotās, bojātās vai nederīgās elektroiekārtas, kas akcijas noslēgumā tiks nogādātas AS “BAO” videi kaitīgo preču pārstrādes centrā, nodrošinot to efektīvu un videi draudzīgu pārstrādi otrreizējās izejvielās.

Pateicībā par iedzīvotāju atsaucību, ikviens, kas akcijas ietvaros būs nodevis pārstrādei vismaz vienu elektroiekārtu, varēs piedalīties izlozē, pretendējot uz kādu no trim “Lidl” dāvanu kartēm 30 eur vērtībā. Pirmajiem Elektrosestdienas dalībniekiem tiks sarūpētas pārsteiguma balvas.

“Mēs vēlamies padarīt nolietotu elektroiekārtu nodošanu pārstrādei ērtu un sabiedrībai saistošu, ieviešot to par pašsaprotamu ieradumu,” norāda “Zaļā josta” pārstāve Laima Kubliņa. “Zaļā josta” ir apņēmusies veicināt pareizus sabiedrības ieradumus un sekmēt iedzīvotāju iesaisti nolietotu elektroiekārtu pārstrādē. “Mēs uzskatām, ka vecās elektrotehnikas nodošanai pārstrādei ir jābūt tikpat pašsaprotamai, kā veikala apmeklējumam, tāpēc sadarbībā ar “Lidl” šo sestdien aicinām Tukuma un tuvējās apkārtnes iedzīvotājus apvienot veikala apmeklējumu ar elektroiekārtu nodošanu utilizācijai,” aicina L. Kubliņa.

“Šī ir lieliska iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo - dodoties iepirkties uz “Lidl” veikalu, ir iespēja nodot pārstrādei nevajadzīgās elektroiekārtas, kas dažkārt apputējušas stāv mājokļu stūros un aizņem tikai vietu. Šādi mēs palīdzēsim ne tikai sev, bet arī dabai. Elektrosestdienā nodot nevajadzīgās vai bojātās iekārtas aicināts ikviens, kam tādas ir sakrājušās. Iepriekšējo reižu pieredze liecina, ka bija arī tādi iedzīvotāji, kas šajās dienās speciāli brauca no tālākiem nostūriem, lai nodotu šīs ierīces, arī šoreiz tādus iedzīvotājus gaidīsim ar prieku,“ aicina “Lidl Latvija” Korporatīvās sociālās atbildības vadītāja Antra Birzule.

Plašāka informācija par akciju Elektrosestdiena: www.zalajosta.lv/elektrosestdi...

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top