Pāriet uz lapas karti

Grupas "DZIĻI VIOLETS" koncerts

28.05.2022 19:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI

ieeja-eur-5.jpg28.maijā Kandavā, Ozolāju estrādē uz savu jaunāko koncertprogrammu «Tāds, lūk, gads» aicina populārā grupa «Dziļi Violets».

Koncertos piedalīsies solisti Nauris Brikmanis, Rihards Lepers, Atis Ieviņš un Dailes teātra aktieris Lauris Dzelzītis; programmu vadīs TV un radio ētera personība Sanda Dejus.

«Viņus visus vieno mīlestība pret dziesmu, un tas būs muzikāli daudzveidīgs koncerts – no patiesas smeldzes līdz trakotai jautrībai. Savukārt muzikālo pavadījumu nodrošinās vīri no grupas «Dziļi Violets»,» par māksliniekiem un gaidāmajiem koncertiem saka grupas dalībnieks Valters Osis.

«Šo koncertprogrammu nolēmām uztaisīt tādēļ, ka divus beidzamos gadus apstākļu dēļ ir sanācis ļoti reti būt kopā, ir aizritējis daudz gadalaiku, un mēs ļoti reti esam tikušies – gan viens ar otru, gan lielākos pasākumos, lai atzīmētu svētkus vai gadalaiku maiņu. Tāpēc esam sapulcinājuši četrus solomāksliniekus, kurš katrs izvedīs klausītājus cauri kādam gadalaikam – ar ziemas melanholiju, ziemas asumu, pavasara liderību un vasaras karstasinīgumu -, un tajā pašā laikā piedzīvosim to visu kopā,» stāsta koncertprogrammas vadītāja Sanda Dejus, piebilstot – koncertos skanēs zināmas un klausītāju iemīļotas dziesmas, kuras noteikti varēs dziedāt līdzi un ļauties kopības sajūtai.

Kā uzsver Sanda, pielāgot māksliniekiem gadalaikus nepavisam neesot bijis grūti: «Aktieris Lauris Dzelzītis pārstāvēs rudeni – ar melanholiju, dziļdomību, jo, šķiet, viņš jau latviešu publikai asociējas ar to, ka, tiklīdz iestājas rudens, Lauris atkal grib ņemt sievu…» Ziemu pārstāvēs rokdziedātājs Atis Ieviņš, jo, pēc grupas domām, viņam ir visroķīgākā un skarbākā balss, un «viņš spēj dziesmas iznest salti, bet tajā pašā laikā – arī «līdz kaulam».» Dziedošajam aktierim Rihardam Leperam uzticēts pavasaris, jo «viņš, dziedot savā manierē, noteikti šīs sajūtas par plaukšanu un ziedēšanu iedvesīs katram, jo noteikti prot modināt pavasari.» Savukārt visu noslēgs Nauris Brikmanis, «kurš būs vasara – karstasinīgs un dzīvespriecīgs, ar viļņiem pludmalē, ar saules zaķiem saulesbrillēs un emocionālo pacēlumu, un noteikti ļaus noskaņoties vasarai». Par savu lomu Sanda saka: «Būšu tam visam pa vidu un mēģināšu klausītājus izvest cauri visiem četriem gadalaikiem kā Vējamāte, kura mēģina savaldīt savus četrus vējus…»

Ieeja uz koncertu: EUR 5,-

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top