Pāriet uz lapas karti

“Tehnikas diena” Kandavas Lauksaimniecības tehnikumā

21.04.2022 09:00 kur : Kandavas Lauksaimniecības tehnikums

tehnikas-dienaisa-programma.jpgKandavas Lauksaimniecības tehnikums ar traktortehnikas tirgotāja “Valtek” atbalstu 21. aprīlī Kandavā rīko pasākumu “Tehnikas diena”. Visas dienas garumā auto poligonā notiks meistarības sacensības tehnikuma komandu starpā, 9. klašu absolventi varēs piedalīties Atvērto durvju dienās, kā arī būs ekskluzīva iespēja lauksaimniekiem un lauksaimniecības uzņēmumu darbiniekiem iepazīt dažādus jaunumus no “Valtra” un “Fendt”, saņemt konsultācijas par finansējuma un projektu piesaistes iespējām savu ieceru īstenošanai.

Pirms “Tehnikas dienas” oficiālās atklāšanas no tehnikuma auto stāvvietas (Valteru 6) līdz pat auto poligonam būs iespēja vērot traktortehnikas parādi. Priekšgalā būs redzama SIA “Valtek” sagādāta lauksaimniecības tehnika, tikko tehnikuma praktiskajām apmācībām iegādātais “Valtra” traktors, kā arī gājienā dosies Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma, Saulaines un Cīravas teritoriālo struktūrvienību “Lauksaimniecības mehanizācijas tehniķu” un “Smago spēkratu mehāniķu” specialitāšu jaunieši (par īpaši atraktīvu pieeju komandas noformējumā, būs iespēja saņemt papildus punktus).

Pēc pulcēšanās tehnikuma poligonā un “Tehnikas dienas” atklāšanas audzēkņu komandas sacentīsies meistarībās dažādās disciplīnās – aršanā, atslēdzniecībā, montāžā, demontāžā, veiklības un meistarības braucienos (ar traktoru, traktora piekabi un velosipēdu), tiks pārbaudīta arī erudīcija dažādos ar lauksaimniecību un mācībām saistītos jautājumos, bet noslēgumā – jautrības stafete.

“Tehnikas dienas” ietvaros Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma durvis būs plaši atvērtas tiem jauniešiem, kuri interesējas par izglītības iespējām specialitātēs “Lauksaimniecības mehanizācijas tehniķis”, “Smago spēkratu mehāniķis” un “Augkopības tehniķis”. Interesenti varēs klātienē apskatīt mācību laboratoriju un tehnikuma apkārti un pēc tam līdzdarboties “Tehnikas dienās”.

Pasākumu, pateicoties lauksaimniecības tehnikas tirgotājam SIA “Valtek” būs iespēja izmēģināt jaunākās “Valtra” un “Fendt” traktoru tehnoloģijas, būs pieejama jaudas stenda demonstrācija un citi pārsteigumi. Papildus pievienoto vērtību šim pasākumam dos sadarbības partneri “Luminor”, “OP Finance”, “Altum”, Kandavas novada Kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, sniedzot aktuālāko informāciju par finansējuma un projektu iespējām Jūsu ieceru realizēšanai.

Gaidām lauksaimniekus, saimniecību darbiniekus un ģimenes, lai aprunātos, vērotu jauniešus darbībā un labi pavadītu laiku!

Uz tikšanos 21. aprīlī no plkst. 9.00 Kandavā, Valteru ielā 6!

tehnikas-dienaafisa.jpg 

Īsumā par mums:

Kandavas Lauksaimniecības tehnikums ir mūsdienīga profesionālās vidējās izglītības iestāde, kur pēc 9. klases vari iegūt ne tikai vidējo izglītību, bet arī profesiju.

2022./2023. mācību gadā uzņemsim 9. klašu absolventus šādās specialitātēs:

Lauksaimniecības mehanizācijas tehniķis (Kandavā, Saulainē, Cīravā); Smago spēkratu mehāniķis (Kandavā); Mašīnbūves tehniķis (Kandavā); Augkopības tehniķis (Kandavā); Mazumtirdzniecības komercdarbinieks (Kandavā); Elektrotehniķis (Kandavā); Automehāniķis (Kandavā); Datorsistēmu tehniķis (Saulainē); Pavārs (Kandavā, Saulainē, Cīravā); Viesmīlības pakalpojumu speciālists (Saulainē);Programmas cilvēkiem ar īpašām vajadzībām Cīravā: Pavāra palīgs, Kokapstrādes iekārtu operators.

Atkarībā no sekmēm, jaunieši saņem ikmēneša stipendiju līdz 150 eiro apmērā. Pieejamas atjaunotas kopmītņu ēkas, modernizēta bibliotēka, aktu zāle, sporta zāle un stadions ar tam piederošiem sporta spēļu laukumiem, peldbaseinu, auto poligons, traktormācības poligons, ērti pieejams starppilsētu sabiedriskais transports.

Uzzini vairāk kandavastehnikums.lv, seko mums sociālās saziņas vietnēs Facebook, Instagram, TikTok un Youtube platformā.

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top