Pāriet uz lapas karti

Mājas kafejnīcu dienas Kandavas pusē

02.10.2021 - 03.10.2021

zilbertu_gimene_kroki_1_foto_s_u_zeidenberga.jpg

Mājas kafejnīcu dienas Kandavas pusē un visā Kurzemes pievārtē 2021.gadā, norisināsies no 2.-3. oktobrim.

No Kandavas puses "Mājas kafejnīcu dienās" šogad piedalīsies:

 - Lauku saimniecība "Tēviņi" 

 - Lauku sēta "Kangari" 

 - Kandavas muzejs 

 - Mājražotājs Aivars Žiedas 

 - Zs Lejaskroķi un Zilbertu ģimene

      - Saimniece Aiga Bitmane


Iepazīstināsim ar Kandavas "Mājas kafejnīcu dienu" dalībniekiem:

  • "Mājas kafejnīcu dienu" ietvaros lauku saimniecība "Tēviņi" jeb Tēviņu mājas vīns piedāvās omulīgu gaisotni aveņu un vīnogu ieskautā pakalnā, kur smelties ogu un augļu bagātīgās vīna garšas, pastaigas dārzā un sātīgu maltīti. Laipnie saimnieki parūpēsies par patīkamu atmosfēru, kā arī labprāt iepazīstinās ar maģisko vīna darīšanas procesu.  Ieplāno pirmās oktobra brīvdienas būt mūsu pusē!  Adrese: "Tēviņi", Zemītes pagasts, Tukuma novads. T: 29106705 (http://visitkandava.lv/lauku_l...)

  • Pašā Kurzemes viducī atrodas brīnišķīga lauku sēta Kangari, kur latviskā vidē top veselīgi našķi no pašu audzētām ogām un augļiem. Viesmīlīgā saimniece Antra Gaisa labprāt piedāvā savas ģimenes iemīļotos ēdienus grupām, gliemežu apskati, kā arī nakšņošanu. Arī viņa oktobra sākumā uzņems viesus pie sevis "Mājas kafejnīcu dienās".  Adrese: "Kangari", Cēres pagats, Tukuma novads. T: 29416000 (http://visitkandava.lv/lauku_l...)

  • Kandavas muzejs - Kandava jau izsenis ir bijusi slavena ar savu ozolzīļu stāstu un simboliku, tādēļ', turpinot šo stāstu, "Mājas kafejnīcu dienu" ietvaros apmeklētājiem būs iespēja ne tikai iepazīt muzeja vērtības, bet arī nogaršot pašu gatavotu ozolzīļu kafiju ar našķīti. Adrese: Talsu iela 11, Kandava, Tukuma novads. T: 26667031 (http://visitkandava.lv/muzeji_...)

  • Mājražotājs Aivars Žiedas ne tikai ražo ekskluzīvus produktus, kā baraviku kaviāru, lāceņu un meža zemeņu ievārījumu, bet arī kūpina pēc sentēvu metodēm dažāda veida gaļu, gatavo konservus un uzņem viesus pie sevis uz degustācijām. Laipni gaidīti būsiet ciemos 2. - 3. oktobrī "Mājas kafejnīcu dienu" ietvaros Mājas kafejnīcas Kurzemes pievārtē 2021! Adrese: "Kalnēni", Vānes pagasts, Tukuma novads. T: 29293126 (http://visitkandava.lv/razots_...)

  • Ainaviskā Amulas upes krastā Zilbertu ģimene nodarbojas ar truškopību, kā arī audzē kazas un mājputnus. "Mājas kafejnīcu dienās" 2. un 3. oktobrī saimniece piedāvās Amulas stāvkrastā gardas maltītes gan vegāniem, gan gaļēdājiem. Mīļi gaidītas būs ģimenes, kam patiks dzīvnieku apskate un spēles brīvā dabā. Adrese: "Kroķi", Matkules pagasts, Tukuma novads. T: 26557377 (http://visitkandava.lv/lauku_l...)

  • Īstena saimniece un dekoratore ar pieredzi Aiga Bitmane "Mājas kafejnīcu dienu" ietvaros 2. un 3. oktobrī Jūs gaidīs uz īpaši gatavotu maltīti, ko papildinās vietējo labumu tirdziņš, aktivitātes bērniem.
    Tikai 3. oktobrī iespējams pieteikties uz maizes meistarklasi. Adrese: “Smilgāji”, Vānes pagasts, Tukuma novads. T: 26460588

Vairāk informācijas:

https://www.facebook.com/majas...https://www.celotajs.lv/lv/new... ; http://visitkandava.lv/;  https://www.visittukums.lv/lv 

printēt
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top