Drukas resursa adrese: https://visitkandava.lv/pasakumi/11128/grupas_musiqq_labako_dziesmu_koncerts_kandava
Drukas datums: 07:16:19 29.03.2024

Grupas "MUSIQQ" labāko dziesmu koncerts Kandavā

13.08.2021 21:00 kur : Brīvdabas estrāde OZOLĀJI
musoqq.jpg13.augustā plkst.21 Kandavā, brīvdabas estrādē «Ozolāji» notiks grupas «Musiqq» labāko dziesmu koncerts.



«Šajā koncertā piedāvāsim gan zināmās dziesmas, gan skaņdarbus, kas tapuši pandēmijas laikā un tikuši prezentēti radiostacijās, taču nav atskaņoti «dzīvajā» – piemēram, «Kanēlis un cukurs», kas ir jau nedaudz tādā bosanovas stilā vai «Mēs esam viena koka zari», kuru prezentējām akcijā «Eņģeļi pār Latviju», kas «dzīvajā»« izpildīta labi ja vienu reizi. Līdz ar to mums būs vairāku dziesmu publiskās pirmizrādes,» par gaidāmo koncertu stāsta grupas solists Emīls Balceris. Koncertā grupai pievienosies paplašinātais mūziķu sastāvs no «MC orķestra»: Roberts Rasa (basģitāra), Julians (taustiņi), Uldis Beitiņš (ģitāra) un Anrijs Grinbergs (bungas).  Paredzēts, ka grupas skanējumu kuplinās arī saksofons, kas parasti ir dzirdams tikai grupas lielajos koncertos.

«Pēdējie lielie koncerti ar publiku mums, šķiet, bija tikai pagājušā gada vasarā, tāpēc ar lielu nepacietību gaidām koncertu, kad atkal visiem būs iespēja satikties klātienē! Aicinām visus, kas vēlas pabūt pozitīvā gaisotnē, labi atpūsties, izklaidēties, iztrakoties un noķert vēl vasaras sajūtas, «trakas atmiņas», un lai nevienam nebūtu šaubas, ka «dzīve izdodas». Ir laiks satikties, lai skaļi un jaudīgi visi kopā varētu izdejoties un baudīt skaistu saulrietu. Laba atmosfēra un, silts sirds – tas ir «no desmit – desmit»! Gaidīsim visus ciemos,» aicina grupa «Musiqq».

Atgādināsim, ka pirms desmit gadiem tika ierakstīts grupas «Musiqq» pirmais singls «Klimata kontrole». Šajā laikā ir izdoti četri studijas albumi, ieskaitot albumu «10».

Pasākumā tiks fotografēts un filmēts, vizuālie materiāli tiks izmantoti publicitātē.

Biļešu cena 18.00 eur. Biļešu iegāde Kandavas kultūras nama kasē un www.bilesuparadize.lv

Informējam, ka apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.