Pāriet uz lapas karti

Ar skanīgu, krāšņu un jaudīgu rokkoncertu aizvadītas „Punktiņdienas” Zantē

07.08.2020 19:00 kur : Zantes kultūras nams

8.jpgNo 30.jūlija līdz 7.augustam nu jau devīto gadu Zantes kultūras namā norisinājās Tukuma kultūras nama bērnu vokālā ansambļa „Punktiņi” radošās attīstības dienas, kuru noslēgumā kā ierasts zantenieki varēja baudīt skaistu koncertu. Liels prieks, ka pa šiem gadiem mums izveidojusies tik veiksmīga sadarbība un „Punktiņu” koncerts kļuvis par gaidītu notikumu ik vasaru.

Tā kā bērni interesējušies par mūziku, kādu jaunībā klausījušies viņu vecāki, tad skolotājiem radusies doma bērnus iepazīstināt ar roku. Tā nu šogad „Punktiņi” apguva roku un mācījās repertuāru koncertam, kas notiks 1.septembrī Tukumā un kurā bērni uzstāsies kopā ar dziedātāju Ivo Fominu. Ik gadu „Punktiņi” pārsteidz ar interesanti izdomātiem priekšnesumiem un skaistu, skanīgu koncertu, bet liekas, ka šogad tas bija īpaši krāšņs un jaudīgs, kā jau īsts rokkoncerts.

Paldies par jauko kopā būšanu un enerģisko koncertu „PUNKTIŅIEM”, viņu brīnišķīgajiem un radošajiem skolotājiem INGUNAI SILINEVIČAI un ARTIM RĀCENĀJAM, kā arī  atsaucīgajiem bērnu VECĀKIEM! Arī šogad bērnu vecāki bija sagatavojuši īpašu pārsteigumu, sarūpējot dāvanas,  ar ko papildināt Zantes kultūras nama virtuves resursus. Esmu patiesi priecīga un pateicīga! Sirsnīgs paldies par jūsu labajiem darbiem!

Zantes kultūras nama vadītāja Egija Lāce.

printēt
0.jpg 1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg punktini_2020.jpg
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top