Pāriet uz lapas karti

Aktualitātes

Iepērcies svētkiem Kandavas Tūrisma centrā

07.12.2017

Aicinām iegādāties vietējo amatnieku darbiņus pie mums Kandavas Tūrisma informācijas centrā. Kalendārs ar Kandavas vēstures un mūsdienu fotogrāfijām, un vārda dienām būs baudāms sabiedrotais ik dienas laika skaitīšanai. Krūze ar Kandavas skaistāko vietu bildēm noderēs Kandavas ozolzīļu kafijas baudīšanai. Recepte latviešu valodā, arī angļu valodā pēc nepieciešamības. Kandavas keramikas trauks būs kā radīta Kandavas šokolādei. Kandavā darināts laimes pakavs labi izskatīsies pie durvīm, kamīna vai citā skaistā vietā. Mazas dāvaniņas sagādā lielu prieku! 

Visi gaidīti Kandavas Tūrisma informācijas centrā (vēl šomēnes esam ēkā pie autobusu pieturas Kūrorta ielā 1 b)!

dsc04931.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (7)

No 1. līdz 26. decembrim Kandavā Ziemassvētku DĀVANTIRGUS

04.12.2017

Jau sesto gadu no 1. līdz 26.decembrim Kandavā norisinās ZIEMASSVĒTKU DĀVANTIRGUS. Šogad tas ir paplašinājies un notiek citās telpās pie Promenādes, bijušajā grāmatnīcā "Laipa", Ūdens iela 2.
Kandavas ZIEMASSVĒTKU DĀVANTIRGUS ir īpaša izstāde, kurā šogad ir iespējams iegādāties jau ap 9000 Kandavas tuvākā un tālākā apkārtnē ar rokām gatavotas unikālas dāvanas - adījumus, koka izstrādājumus, pinumus, keramiku, gleznas, īpašas apsveikumu kartītes, eglīšu rotājumus, apģērbus, bērnu rotaļlietas, kārumus u.c. Šajā izstādē piedalās vairāk kā 170 sava amata meistaru.

Vairāk informācijas: Annija Rudzīte +371 29326822, +371 26369421 annijarudzite1@inbox.lvwww.puralade.lvwww.kandavaskultura.lv 

1_26_12_ziemassvetku_davantirgus_2017_kandava_afisa.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (20)

Maršruts māmiņām ar bērniem "No laukiem uz laukiem Kandavas pusē"

28.11.2017

Lauku māja "Indāni" - šeit iespējams iepazīt ikdienas dzīvi lauku sētā un aplūkot, apčubināt un iemācīties kopt dažādus mājdzīvniekus.  Iespējams sarīkot pikniku vai pasūtīt iepriekš kādu nelielu lauku cienastu saimniecei.  

Kandavas pagasta lauku sētā

Kandavas Bruņinieku pils makets - Livonijas ordeņa pils makets atrodams Bruņinieku pilskalna pakājē. Tas izveidots, izmantojot pieejamos aprakstus par Livonijas ordeņa pili Kandavā. 

Lasīt visu ziņu galerija (25)

Kurzemes tūrisma gada balvas "Lielais Jēkabs 2017" pasniegtas

27.11.2017

24. novembrī Talsos nosvinēta Kurzemes tūrisma gada balle "Lielais Jēkabs", kur caur Lielā Jēkaba spoguli ieraudzījām visus šī gada veiksminiekus un laureātus tūrismā Kurzemē!

Kandavas novada maršruts "No laukiem uz laukiem Kandavas pusē" deviņu Kurzemes maršrutu vidū saņēma galveno balvu nominācijā "Dižais Kurzemes maršruts māmiņām". 
Apsveicam maršrutā iekļautās saimniecības "Kangari" Cēres pagastā un "Indāni" Kandavas pagastā!

Kurzemes Tūrisma asociācijas balva "Lielais Jēkabs" joprojām ir vienīgā reģionālā kvalitātes balva tūrismā. Tā tiek pasniegta kopš 2004. gada un, nu, jau vairākus gadus pulcē arī akcijas "Apceļo Kurzemi" dalībniekus. No vairāk kā 200 akcijas dalībniekiem, izlozes veidā noskaidroja uzvarētāju. Laimestus sagādāja Kurzemes tūrisma uzņēmēji. Lielu daļu laimestu saņēma arī Kandavas novada ceļotāji.


kaspars_porins_img_0156.jpg

Lasīt visu ziņu galerija (40)

Konkursa "Diženi Kandavas novadā" laureāti - tūrisma uzņēmēji

27.11.2017

Apsveicam šī gada konkursa "Diženi Kandavas novadā" laureātus - tūrisma uzņēmējus, saņemot pirmās vietas -

Kandavas novada konkursa
Kandavas novada konkursa "Diženi Kandavas novadā" laureāti un priekšsēdētāja Inga Priede
Lasīt visu ziņu galerija (8)
  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top