Pāriet uz lapas karti

Aktualitātes

Kandavas novads dzīvo ar garšu! Balttour 2020

2014_07_25_valmiera_baloni__small_size__4.jpg27. Starptautiskā tūrisma izstāde - gadatirgus "Balttour 2020" jau šajā nedēļas nogalē 

Jau pavisam drīz no 31.janvāra līdz 2.februārim Kandavas tūrisma informācijas centrs kopā ar radošo komandu piedalīsies 27. starptautiskajā tūrisma izstādē - gadatirgū "Balttour 2020", kas notiks Rīgā, Ķīpsalā. Apmeklētāji tur varēs uzzināt gan sezonas jaunumus, gan populārākās iespējas, izmantot īpašos piedāvājumus un veikt izdevīgus pirkumus Latvijas apceļošanai un pasaules atklāšanai pie vairāk nekā 860 tūrisma firmām.

Vairāk informācijas par "Balttour 2020":  http://www.balttour.lv/?link=0...


Lasīt visu ziņu galerija (10)

Iedvesmojies atpūtai un iegādājies ceļojumus “Balttour 2020”!

No 31. janvāra līdz 2. februārim Ķīpsalā notiks 27. starptautiskā tūrisma izstāde-gadatirgus “Balttour 2020”, kur sezonas jaunumus, populārākās iespējas, īpašos piedāvājumus un izdevīgus pirkumus Latvijas apceļošanai un pasaules atklāšanai piedāvās vairāk nekā 860 tūrisma uzņēmumu!
gaisa_baloni1.jpg




“Balttour 2020” ar izdevīgiem ceļojumu piedāvājumiem apmeklētājus priecēs vadošie tūroperatori “Tez Tour”, “Novatours”, “TUI” un “Alida Tours”, kā arī tūrisma aģentūras “Estravel”, “Jēkaba Ceļojumi”, “Latvia Tours”, “365 brīvdienas”, “Begonija” un daudzas citas. Izstādē ceļotgribētāji varēs vienviet iepazīt un salīdzināt dažādu tūrisma uzņēmumu piedāvājumu – ceļazīmes, tūres, naktsmītnes. Katrs varēs uz vietas salīdzināt un par izdevīgām cenām iegādāties labāko ceļojumu uz populārajiem galamērķiem – Turciju, Spāniju, Grieķiju, Ēģipti kā arī uz kādu eksotisku un iepriekš vēl neatklātu galamērķi kādā no teju 200 valstīm, piemēram, Karību salām, Madagaskaru, Mjanmu un pat Aļasku!

Latvijā ir daudz lielisku tūrisma objektu – pārliecinies izstādē-gadatirgū “Balttour 2020”! Hallē “Apceļo Latviju!” pašmāju tūrisma jaunumus prezentēs dalībnieki no visiem Latvijas reģioniem. Apmeklētāji varēs uzzināt par jaunatklātajiem apskates objektiem reģionā, pilīm, muižām, muzejiem, kā arī aktīvās atpūtas iespējām, kultūras un izklaides pasākumiem, pastaigu takām, skatu torņiem un citiem saistošiem jaunumiem, ko iekļaut Latvijas apceļošanas maršrutā. Nāc un atklāj Latviju no jauna! Turklāt “Balttour 2020” varēs arī izbaudīt un nogaršot Latvijas novadiem raksturīgos gardumus un kulināros jaunumus, jo tradicionāli darbosies mājražotāju un amatnieku gadatirgus.

Lasīt visu ziņu galerija (10)

Konkursa "Diženi Kandavas novadā" laureātu apbalvošana

dsc_0810.jpg

30.novembrī Valdeķu kultūras namā uz gadskārtējo zemnieku-uzņēmēju balli, kā arī konkursa “Diženi Kandavas novadā 2019” laureātu godināšanu,  pulcējās vairāk kā 300 Kandavas novada zemnieku un uzņēmēju.

Svinīgo vakaru atklāja domes priekšsēdētāja Inga Priede, sakot, ka “konkursa norises laikā esam atklājuši tik daudz nezināmu un interesantu vietu. Varam lepoties, ka mūsu vidū ir daudz skaistu sētu, darbīgu uzņēmumu un organizāciju, īpašu vietu, kā arī čaklu, radošu un interesantu novadnieku”.

Šogad konkursam bija pieteikušies 27 pretendenti, kas startēja deviņās nominācijās. Laureātu nominācijas ieguva 12 no viņiem.

Nominācija “Veiksmīgākais tūrisma piedāvājums”- Kandavas kartodroms, Kandava:

Nominācija “Vieta, kas jāredz”- Mākslinieku-amatnieku veikals “Pūralāde”, Kandava;

Nominācija “Skaistākais dārzs”- Regīna, Guna un Juris Skujiņi, “Kalēji”, Kandavas pagasts;

Nominācija “Darbīgākā organizācija/uzņēmums” pagastā- Aivars Žiedas un Linda Leitlande, “Kalnēni”, Vānes pagasts;

Nominācija “Darbīgākā organizācija/uzņēmums” pagastā- Almants un Sarmīte Immermaņi, “Stādu darbnīca”, Zemītes pagasts;

Lasīt visu ziņu

Kurzemes tūrisma gada balvas "Lielais Jēkabs 2019" nominācijas un nominanti

Labākās ilgtspējīgās Kurzemes naktsmītnes, ēdināšanas uzņēmuma, aktīvās atpūtas pakalpojuma sniedzēja, amatu meistara, garšas meistara un kolekcijas nomināciju vērtēšanai tika izvirzīti uzņēmēji, kas veiksmīgi darbojas, attīstās un uzņem viesus jau vismaz 10 gadus.

untitled_1819_2.jpg

Piektdien, 29.novembrī plkst. 19.00, Liepājas Latviešu biedrības namā pulcēsies aktīvākie un veiksmīgākie Kurzemes tūrisma uzņēmēji un tūrisma nozares speciālisti.Pasākuma ietvaros Kurzemes Tūrisma asociācija uzņēmējiem pasniegs kvalitātes balvas „Lielais Jēkabs 2019". Šogad vērtēšanai tika izvirzīti uzņēmēji, kas veiksmīgi darbojas, attīstās un uzņem viesus jau vismaz 10 gadus. Sešās nominācijās sacentās vairāk kā piecdesmit nominanti. Labākās ilgtspējīgās Kurzemes naktsmītnes, ēdināšanas uzņēmumus, aktīvās atpūtas pakalpojumu sniedzējus, amatu meistarus, garšas meistarus un kolekcijas vērtēja ekspertu komisijas, kuras iepazina, izbaudīja un izdzīvoja piedāvātos pakalpojumus.

Lasīt visu ziņu

Valsts svētkos apbalvo novadniekus

dsc_0709.jpg18. novembrī, Kandavas kultūras namā notika Latvijas Republikas proklamēšanas 101. gadadienas svinīgais sarīkojums, kurā apbalvojumus saņēma piecpadsmit novada ļaudis, kas pašaizliedzīgi un ar atdevi strādājuši savā tiešajā darbā, uzņēmējdarbībā, iesaistījušies labdarības kustībā, tūrismā, sportā, kultūrā un citās sabiedriskās dzīves jomās.

Apbalvojums "Kandavas novada Goda pilsonis" Ilzītei Grīnbergai - par nozīmīgu mūža ieguldījumu kultūras un mākslas jomu popularizēšanā Kandavas novadā.


Apbalvojums "Kandavas novada Gada labdaris" Antrai Gaisai
 - par nozīmīgu ieguldījumu Kandavas novadā.

Apbalvojums "Kandavas novada Gada uzņēmējs" Guntim Krūmiņam - par nozīmīgu ieguldījumu uzņēmējdarbībā, veicinot novada atpazīstamību Latvijā un aiz tās robežām.


Apbalvojums "Kandavas novada Pateicība":

Ivetai Piesei - par ieguldījumu kultūrvēstures un dabas vērtību apzināšanā un popularizēšanā novadā un ārpus tā robežām.
Jānim Kamerādam - par novada atpazīstamības veicināšanu Latvijā un aiz tās robežām.
Baibai Rullei - par ieguldījumu Kandavas atpazīstamības veidošanā Latvijā un starptautiskā mērogā.
Edītei Zviedrei - par gaumīgas un sakārtotas vides veidošanu Kandavas novadā.
Antoņinai Bojarinovai - par mūža ieguldījumu izglītības nozarē Kandavā un aktīvu darbību katoļu draudzē.
Gitai Priedei - Pileniecei - par ieguldījumu vairāku projektu īstenošanā Vānes pagastā.
Ojāram Budženam - par labdarību un nozīmīgu ieguldījumu Matkules pagasta sabiedriskajā un kultūras dzīvē.
Andim Dūniņam - par ieguldījumu Matkules pagasta sporta dzīves aktivizēšanā.
Dzintaram Mantajam - par ieguldījumu Kandavas Lauksaimniecības tehnikuma izaugsmē.
Intai Orstei - par ieguldījumu Cēres pagasta kultūras un sabiedriskajā dzīvē un novada senioru kustībā.
Aijai Ozolai - par ieguldījumu Vānes pagasta jaunās paaudzes izglītošanā un audzināšanā, un sabiedriskās dzīves veicināšanā Zantes pagastā.
Raivim Zekundem - par ieguldījumu Zemītes pagasta Grenču ciema kultūras dzīves norisēs.


Lepojamies ar Kandavas novada čaklajiem ļaudīm!

Jau piecpadsmito reizi tiks pasniegta Kurzemes Tūrisma gada balva „Lielais Jēkabs”

Kurzemes tūrisma asociācija un Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs aicina uz tūrisma gada balvas "Lielais Jēkabs 2019" pasākumu 29.novembrī, Liepājā.

lielais_jekabs_2019_0057_2.jpg

Piektdien, 29.novembrī, Liepājas Latviešu biedrības namā pulcēsies aktīvākie un veiksmīgākie Kurzemes tūrisma uzņēmēji un tūrisma nozares speciālisti. Pasākuma ietvaros Kurzemes Tūrisma asociācija uzņēmējiem pasniegs kvalitātes balvas „Lielais Jēkabs 2019". Šogad vērtēšanai tika izvirzīti uzņēmēji, kas veiksmīgi darbojas, attīstās un uzņem viesus jau vismaz 10 gadus. Sešās nominācijās sacentās vairāk kā piecdesmit nominanti. Labākās ilgtspējīgās Kurzemes naktsmītnes, ēdināšanas uzņēmumus, aktīvās atpūtas pakalpojumu sniedzējus, amatu meistarus, garšas meistarus un kolekcijas vērtēja ekspertu komisijas, kuras iepazina, izbaudīja un izdzīvoja piedāvātos pakalpojumus.


Kā ik gadu tiks pasniegta arī īpaša balva par ieguldījumu tūrisma attīstībā Kurzemē.     

Lasīt visu ziņu

Akcijas "Apceļo Kurzemi 2019" uzvarētāji noskaidroti!

uzv_2235_2.jpg


1. Līga Martuzāne no Jēkabpils,
2. Raita Rutmane no Kandavas,
3. Ārija Zeltiņa no Kandavas,
4. Velta Puriņa no Kandavas,
5. Liene Saulkalne no Kandavas,
6. Benita Klindžāne no Kandavas,

7. Irida Smilga no Kandavas,
8. Zigrīda Cērpa no Kuldīgas,
9. Pēteris Lagons no Līgatnes,
10. Mudīte Grenevica no Kandavas,
11. Kristiāna Malnača no Rīgas,
12. Sabīne Šulce no Talsu novada,
13. Kristiāns Vecmanis no Talsu novada,
14. Artis Šķiliņš no Laucienes,
15. Inga Raituma no Liepājas.

Ar laimīgajiem uzvarētājiem sazināsimies tuvāko dienu laikā, lai vienotos par balvu saņemšanu Jums ērtākā vietā.


Paldies visiem kas piedalījās un apceloja Kurzemi, lai veiksme Jums nākamā gada Apceļošanas akcijā!

  • twitter
  • facebook
  • draugiem
<>
back to top